Politica de confidențialitate

Noi, deținătorii website-ului www.ascending-souls.com , cunoaștem importanța datelor dvs., utilizatori ai website-ului, clienți sau potențiali clienți, și ne asumăm angajamentul de a respecta și proteja confidențialitatea și securitatea acestora și de a ne alinia cu prevederile legale în materie și cu dispozițiile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal.

Credem într-o comunicare transparentă, iar acordul exprimat pentru prelucrarea informațiilor pe care ni le puneți la dispoziție este foarte important pentru noi.

Vă asigurăm pe această cale că datele furnizate sunt tratate cu maximă confidențialitate, iar pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție la adresa de email contact.ascendings@gmail.com.

Conform reglementărilor UE prin Regulamentul UE 2016/679 (”GDPR”), www.ascending-souls.com prelucrează, numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați, în contextul accesării website-ului și solicitării sesiunilor oferite prin intermediul acestuia.

Prin utilizarea site-ului www.ascending-souls.com, sunteți de acord cu această Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal. 

În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile legate de utilizarea datelor cu caracter personal expuse în această secțiune, din punct de vedere al protecției datelor cu caracter personal, vă rugăm să nu utilizați site-ul www.ascending-souls.com.

1. Ce tipuri de date colectăm?

Colectăm datele cu caracter personal pe care ni le comunicați în momentul în care solicitați anumite informații prin intermediul formularului de contact sau când solicitați o sesiune oferită prin intermediul site-ului.

În acest sens, sunt colectate următoarele date cu caracter personal:

 • Nume, Prenume
 • Data nașterii
 • Localitatea de naștere
 • Adresa de e-mail
 • Numărul de telefon

Totodată, se colectează informații la accesarea, la abonarea/înregistrarea pe website și/sau în momentul deconectării, informații ce includ numele, prenumele, adresa de e-mail, adresa IP.

2. Care sunt scopurile pentru care colectăm aceste date?

Website-ul www.ascending-souls.com colectează și prelucrează datele cu caracter personal indicate anterior pentru următoarele scopuri: 

 • Administrarea, îmbunătățirea site-ului și realizarea sesiunilor furnizate prin intermediul acestuia;
 • Realizarea corespondenței între www.ascending-souls.com și utilizator cu privire la informațiile sau sesiunea solicitată;
 • Reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a website-ului, transmiterea de newslettere (buletine informative).

Furnizarea datelor cu caracter personal este necesară pentru ca www.ascending-souls.com să realizeze activitățile listate mai sus. Un refuz din partea voastră de a furniza aceste date atrage imposibilitatea de a vă furniza respectivele servicii, informații, de a răspunde solicitărilor sau de a realiza orice alte activități din cele listate mai sus.

3. Cui dezvăluim datele voastre cu caracter personal?

Nu vindem, închiriem, facem schimb și nu dezvăluim datele voastre personale către terți, indiferent de situație, decât în cazul specific în care avem consimțământul vostru pentru o astfel de operațiune. Cu toate acestea, informațiile non-private, pot fi furnizate către alte părți pentru marketing, publicitate, sau în alte scopuri.

În baza și în limitele prevederilor legale, datele cu caracter personal pot fi dezvăluite autorităților publice, în funcție de caz (Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului), ca urmare a unor cereri expres formulate.

4. Care sunt drepturile voastre, garantate și prevăzute de lege?

 • de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor voastre cu caracter personal, conform legii;
 •  de acces la datele voastre cu caracter personal;
 •  de intervenție asupra datelor voastre cu caracter personal;
 • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
 •  de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați rectificarea, actualizarea ori ștergerea datelor în condițiile  legii – în cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricând, în mod gratuit și fără justificare;
 • de a vă adresa justiției în cazul în care s-au constatat încălcări ale legislației în materie.

Oricare dintre aceste drepturi pot fi exercitate trimițându-ne un e-mail la adresa  contact.ascendings@gmail.com, prin care ne puteți solicita orice informație dintre cele de mai sus.

Prin aceeași metodă a e-mail-ului, puteți să vă opuneți, oricând și fără justificare, prelucrării datelor voastre cu caracter personal în scop de marketing direct.

5. Care sunt măsurile luate în scopul de a asigura securitatea datelor cu caracter personal?

Confidențialitatea și securitatea datelor voastre reprezintă aspecte importante în furnizarea sesiunilor noastre prin intermediul site-ului www.ascending-souls.com . Întreprindem măsuri corespunzătoare pentru a administra aspecte legate de securitatea online și cea fizică, riscul de pierdere a datelor și alte riscuri de acest fel.

Cu toate acestea, vă semnalăm că niciun program de securizare a informațiilor nu este infailibil.

6. Alte informații

www.ascending-souls.com poate modifica periodic prezenta Politică pentru a fi în acord cu orice modificare viitoare adusă dispozițiilor în materie de protecție a datelor cu caracter personal sau în alte materii relevante în activitatea desfășurată prin intermediul site-ului.

Pentru a fi la curent cu orice astfel de modificare, vă recomandăm să verificați periodic, sau chiar la fiecare vizită a www.ascending-souls.com , prezenta Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal.