Sesiuni suplimentare

Realizarea Citirii de bază a Profilului Sufletului reprezintă o condiție preliminară pentru solicitarea celorlalte tipuri de sesiuni de Realinierea Sufletului

I. Sesiunea asupra Situației de viață (cu curățare)

Această sesiune este pentru clientul care revine, după ce a beneficiat de o Citire completă a Profilului Sufletului.

O parte din eliberarea și curățarea câmpului nostru de energie este efectuată prin sesiunea inițială. Totuși, acest proces complex de vindecare se realizează asemănător curățării unei cepe – sunt straturi peste straturi de negativitate de curățat. Când persoana este pregătită pentru o nouă curățare, noi situații de viață ce necesită o analiză vor apărea.

Sesiunea este perfectă pentru persoana care experimentează situații de viață nedorite/neplăcute, care dorește să afle blocajele energetice ce reprezintă cauza acestora și să creeze schimbări în acele situații specifice.

Vă zbateți într-o anumită zonă a vieții? Această sesiune poate oferi o înțelegere și un ajutor pentru a crea situația de viață pe care o doriți cu adevărat.

Există multe blocaje energetice și restricții care pot duce la situații de viață nedorite, cum ar fi karma, sisteme de credință imprimate și dezechilibre ale chakrelor, pentru a numi câteva.

Regulile de accesare a Înregistrărilor Akashice se aplică.

Investiția este de 200 RON/sesiune.

II. Sesiunea despre relație (cu curățare)

Relațiile joacă un rol major în procesul nostru de evoluție și cu atât mai mult nici acest aspect al vieții noastre nu este unul întâmplător. Prin intermediul relațiilor noastre experimentăm și învățăm mai multe despre cine suntem și cine nu suntem.

Sufletele se întrupează să experimenteze viața în planul fizic în grupuri. De asemenea, este obișnuit ca sufletele să experimenteze o varietate de roluri sau relații pe tot parcursul diferitelor vieți. Ca suflete, alegem să ne întrupăm împreună pentru că ne dorim să avem o experiență particulară împreună, să experimentăm o anumită lecție de viață/temă spirituală în cadrul și prin acea relație.

O accesare a înregistrărilor Akashice asupra relației dintre două persoane poate oferi informații valoroase despre cum aceasta contribuie la propria noastră experiență și despre dinamica relațiilor noastre.

Scopul final al acestei sesiuni este de a încuraja ambele persoane să se privească dintr-o perspectivă a Sufletului, să știe de ce au ales să experimenteze o relație împreună, să aducă la cunoștință și să curețe blocajele și restricțiile care s-ar putea să fi afectat relația. Având în vedere perspectiva Înaltă, a Sufletului, este necesar să cunoaștem faptul că grupurile de suflete vin cu perspective diferite, funcționează și operează în mod diferit în viață, iar în cadrul unei relații trebuie să înțelegem, să respectăm și să onorăm aceste aspecte unul față de celălalt. 

Această sesiune nu este doar pentru relații romantice. Constituie o minunată sursă de înțelegere a ceea ce experimentați în cadrul relațiilor dintre părinți și copii, prieteni, colegi și chiar parteneri de afaceri.

În cadrul acestei sesiuni putem afla:

  • lecția/lecțiile alese de fiecare dintre cele două persoane pentru a le experimenta prin intermediul relației, în această viață,
  • procentul trăit până acum din aceste lecții,
  • numărul de vieți petrecute împreună, dacă este cazul,
  • ce roluri v-ați ales în acele vieți (membri de familie, soți, parteneri de cuplu, prieteni),
  • dacă există diverse blocaje și restricții specifice relațiilor, dacă există karma negativă între cele două persoane (dacă există, în ce vieți și cum a fost creată, care este energia karmei) sau contracte negative care ar putea necesita curățare.

Regulile de accesare a Înregistrărilor Akashice (în special în ce privește acordul altei persoane) se aplică.

Investiția pentru această sesiune este de 300 RON.