Realinierea Sufletului – Sesiunea de bază

Metoda Realinierii Sufletului (acreditată în Statele Unite sub denumirea de Soul Realignment®) constituie, pe lângă o sursă de informații despre cine suntem cu adevărat ca Suflet prin intermediul accesării Înregistrărilor Akashice, în primul rând o metodă de vindecare la nivel de Suflet prin care se curăță programele negative ce constituie blocaje energetice care ne împiedică să ne accesăm și să ne realizăm propriul potențial, în conformitate cu natura noastră divină, scopul final fiind realinierea la tiparul divin de origine al Sufletului nostru, astfel cum a fost creat inițial de către Divinitate.

Ce poate face o citire a Înregistrărilor Akashice pentru tine?

Îți dezvăluie Energia Principală a Sufletului tău (asemănător personalității, dar a Sufletului)

Îți dezvăluie grupul de suflete de origine din care face parte Sufletul tău

Îți indică abilitățile proprii de la nivelul Sufletului

Te ajută să descoperi scopul Sufletului

Îți revelează lecțiile de viață alese

Te eliberează de energia care nu-ți mai servește

Te ajută să te reconectezi la Sursă

Dezleagă legăturile/contractele energetice care nu îți mai servesc

Îți descoperă cauzele energetice legate de problemele din relațiile tale

Elimină diferite tipuri de blocaje energetice/programe aflate în câmpul tău de energie care sunt cauzele diverselor situații de viață nedorite

Identifică și repară diverse dezechilibre ale chakrelor etc.

În cadrul acestei metode este posibil să accesăm informații din vieți anterioare, prin urmare aceasta este potrivită persoanelor deschise către ideea că Sufletul lor a experimentat întrupări anterioare. În situația în care nu vă simțiți confortabil cu ideea de reîncarnare, probabil ar fi potrivit să căutați un alt consultant, în aliniere cu propriile convingeri și valori.

Singura dovadă Reală a oricărui lucru este ceea ce simțiți în sufletul vostru. Dacă vă simțiți atrași de această metodă, atunci Sinele Înalt/Ghizii voștri vă atrag spre mine sau spre metoda în sine pentru a vă ajuta. Așadar, vă rog să fiți DESCHIȘI și să urmați apelul. Dar dacă aveți o ezitare puternică, rezistență etc. probabil este potrivit să căutați alt tip de ajutor.

Adesea, în mod inconștient permitem consecințelor alegerilor/acțiunilor din trecut sau din viețile noastre anterioare sau credințelor profund înrădăcinate să ne împiedice să ne realizăm întregul nostru potențial, până când realizăm lecțiile și valoarea experiențelor.

Soul Realignment® poate accelera acest proces prin aducerea conștientizării, înțelegerii și vindecării cuantice, permițându-vă să lăsați în urmă limitările din trecut și să începeți să faceți noi alegeri aliniate naturii divine a Sufletului vostru, specificului și planului său divin.

Ești pregătit să afli despre istoria Sufletului tău, despre modul în care deciziile din trecut te afectează și astăzi? 

Ofer diferite tipuri de sesiuni de Realinierea Sufletului prin accesarea Înregistrărilor Akashice, în funcție de situație. Toate sesiunile se realizează de la distanță.

Sesiunea de bază de Realinierea Sufletului

Sesiunea de bază pe care o ofer clienților pentru prima dată este „Citirea” Profilului Sufletului. Această citire este adesea foarte detaliată, revelatoare și deseori schimbă viața. Realizarea Citirii Profilului Sufletului reprezintă o condiție preliminară pentru solicitarea celorlalte tipuri de sesiuni de Realinierea Sufletului

În cadrul acestei sesiuni se accesează în Înregistrările voastre din Cronica Akashă, conform unui protocol specific, dezvoltat în cadrul acestei metode, doar informații relevante, utile pentru transformarea efectivă și benefică a propriei vieții, respectiv informații esențiale despre cine sunteți la nivel de Suflet și despre acele energii ce constituie programe sau tipare care vă restricționează sau limitează din a vă experimenta viața conform naturii și scopului Sufletului vostru.

Un aspect esențial și de reținut este că aceste blocaje și restricții, precum și consecințele lor care se manifestă în viața voastră, au fost create prin propriile alegeri negative (constiente si, mai mult, inconstiente). Cu alte cuvinte, suntem în totalitate responsabili de ceea ce experimentăm în realitatea noastră!

Prin alegeri negative înțelegem acele alegeri nebenefice pe care le-am făcut fără respectarea ghidării sufletului, specificului său sau esenței divine a acestuia.

Alegerile nu sunt echivalente cu deciziile! Spre deosebire de acestea din urmă, alegerile sunt conștiente sau inconștiente, la nivel mental și/sau emoțional, transpuse și în acțiune. Alegerile negative care au creat blocaje energetice în Înregistrările Sufletului din Cronica Akashă sunt alegeri făcute de multe ori în momente cu o intensă încărcătură emoțională, uneori chiar traumatice și/sau alegeri nealiniate repetate, ce constituie un tipar.

De reținut că de vreme ce acestea se regăsesc în Cronica Akashă, continuați să faceți/mențineți și în prezent respectivele alegeri negative (de cele mai multe ori fără a fi conștienți de aceste programe sau de consecințele lor).

Puterea acestei metode constă în faptul că, odată curățate din sistemul vostru energetic și conștientizate aceste energii-tipare ce constituie blocaje, aveți posibilitatea de a face pe viitor alegeri pozitive, conforme și aliniate cu Sufletul vostru, fără a mai fi restricționați de consecințe ale unor alegeri negative din trecut, respectiv de existența acestor blocaje în câmpul vostru de energie.

Suntem cu adevărat întotdeauna creatorul propriei noastre realități și vieți!

NU se accesează informații irelevante, de tipul „ce personalitate marcantă am fost într-o viață anterioară?” sau alt gen de date ce nu prezintă utilitate în viața actuală și pentru procesul de evoluție al Sufletului. Utilizarea metodei Realinierii Sufletului nu are ca scop satisfacerea unor simple curiozități pornite de la nivel de ego, finalitatea fiind una practică, utilă și transformatoare, oferind un ajutor semnificativ în procesul de evoluție, prin curățarea energiilor create ce constituie blocaje și conștientizarea a cine suntem la nivel de Suflet, pentru a oferi posibilitatea creării conștiente și împuternicite a propriei realități.

Pașii de urmat pentru programarea unei sesiuni:

1. Pentru a avea acces la înregistrările voastre Akashice, voi avea nevoie să-mi transmiteți, prin formularul de contact sau prin email la adresa contact.ascendings@gmail.com următoarele informații:

  • numele complet de la naștere,
  • numele actual complet,
  • data nașterii,
  • localitatea nașterii.

Transmiterea informațiilor reprezintă acordul de a accesa Înregistrările din Cronica Akashă.

NU trimiteți datele altor persoane, fără acordul acestora, acest lucru constituind încălcarea liberului arbitru! Respectarea liberului arbitru este esențială, încălcarea acestei reguli divine de bază creând consecințe karmice negative, nedorite. Fiecare are dreptul si responsabilitatea de a alege liber pentru sine.

Totuși, puteți solicita o sesiune de Realinierea Sufletului pentru membrii familiei dumneavoastră dacă aceștia își exprimă acordul. Discuția telefonică pentru comunicarea informațiilor obținute în urma accesării Înregistrărilor Akashice va avea loc cu aceștia personal. Fac excepție de la acest lucru sesiunile pentru: propriii copii minori (în calitate de părinte sunteți atât responsabil, cât și decident pentru aceștia), membri de familie aflați în îngrijire medicală intensivă – dacă nu sunt în măsură să comunice – și membri de familie care și-au făcut trecerea în dimensiunile spirituale (vom verifica dacă Sufletul/Sinele Înalt dorește asistență prin intermediul acestei metode de vindecare).

2. După ce solicitați sesiunea, voi verifica dacă ni se permite accesarea Înregistrărilor voastre Akashice și ulterior veți primi un e-mail cu rezultatul verificării.

Există situații în care citirea nu poate fi efectuată (în momentul prezent). Acestea apar din diverse motive, inclusiv când un Suflet trece printr-o perioadă de transformare intensă sau când dorește să învețe în mod direct, experimentând anumite situații de viață și Sinele Înalt nu dorește asistență prin curățarea energiilor ce constituie blocaje energetice. Dacă vă aflați în această situație, vă voi transmite acest lucru. În acest caz, puteți încerca din nou la un moment viitor.

Dacă Sufletul dorește asistenţă, se achită costul acestui tip de sesiune, ulterior achitării urmând să efectuez citirea.

3. Datorită resurselor de timp și energie investite, pot oferi doar un anumit număr de sesiuni pe săptămână. Din acest motiv, durata de finalizare poate varia între 2-14 zile lucrătoare.

După finalizare, vom programa o conversație prin intermediul aplicației Skype (audio) în care vă voi prezenta informațiile din Înregistrările voastre Akashice, care durează aproximativ 1-2 ore, în funcție de complexitatea și cantitatea de date primite. Această conversație va fi înregistrată, astfel încât să puteți parcurge cantitatea mare de informații și ulterior, pentru a vă ajuta să integrați noile cunoștințe. Inregistrarea, datorita specificului aplicatiei Skype, este disponibila 30 de zile in aplicatie.

Solicitarea unei sesiuni de Realinierea Sufletului semnifică acordul pentru înregistrarea convorbirii, necesară pentru a vă transmite informațiile primite.

Mai multe detalii despre conținutul Citirii Profilului Sufletului:

Citirea Profilului Sufletului este împărțită în două secțiuni.

Prima secțiune detaliază cine sunteți ca Suflet. Ca oameni, odată ce ne naștem și intrăm în planul fizic, tridimensional, este obișnuit să uităm acest lucru și să primim aceste informații valoroase reprezintă un mare beneficiu.

Cea de-a doua secțiune este porțiunea propriu-zisă de realiniere a Sufletului la tiparul său de origine și aceasta constituie partea cea mai valoroasă a acestei metode. În această etapă, identificăm și curățăm energetic tiparele care afectează experiența curentă a vieții voastre în prezent, în sensul că vă împiedică să trăiți viața într-un mod benefic, împlinit și prosper. Acestea apar adesea ca și consecințe ale unor experiențe din alte vieți. În Înregistrările noastre Akashice sunt înscrise energetic toate alegerile noastre, fiecare alegere creând consecințe în funcție de calitatea acesteia, în baza legilor Universului. În cazul alegerilor negative, acestea produc consecințe cu aceeași calitate vibrațională, deci negative, manifestându-se adesea neplăcut, nedorit sau chiar dezastruos în experiența noastră. Aceste energii sau tipare energetice negative create prin alegerile noastre nealiniate cu cine suntem la nivel de Suflet constituie blocaje și restricții, întrucât reprezintă o distragere energetică care ne împiedică să accesăm adevăratul potențial al Sufletului nostru.

Partea finală constă în curățarea densității negative deținute în Înregistrările Sufletului și în câmpul nostru de energie din cauza traumei nerezolvate, respectiv a blocajelor și restricțiilor discutate în cadrul sesiunii telefonice. Acestea vor fi eliminate din punct de vedere energetic. Se păstrează intacte experiența și învățarea Sufletului extrasă din experiențele traumatice din Înregistrările Akashice, dar transmutăm energiile ce constituie blocaje energetice în aliniere cu esența divină a Sufletului. Totodată, dacă este cazul, se realizează deblocarea și echilibrarea chakrelor și repararea/vindecarea membranei energetice aurii, care vă mențineau alegerile pe frecvența unor energii de vibrație joasă și care vă afectau negativ viața. Apoi, restaurarea sferelor de protecție, care creează protecția energetică necesară pentru ca viitoarele alegeri să fie aliniate cu energii de înaltă vibrație și cu esența divină a Sufletului vostru.

Informațiile specifice accesate în cadrul acestui tip de sesiune:

Secțiunea I. Informații despre Profilul Sufletului

1) Preferința Sufletului pentru un anumit gen, la alegerea întrupărilor: feminin, masculin, androgin.

2) Centrul principal de energie al Sufletului (și cel secundar, dacă este cazul), calitățile energetice ale Sufletului aferente acestui centru de energie și cum puteți folosi această informație pentru a prospera cât timp vă aflați aici, pe Pământ. Există opt centre sau tipuri de energii din care este alcătuit Sufletul nostru, dintre care, la fiecare dintre noi, unul este predominant (două în unele cazuri). Acestea nu trebuie confundate cu chakrele, ci constituie adevăratele caracteristici ale Sufletului nostru. Deseori aflăm că adevăratele noastre pasiuni și scopuri ale vieții corespund caracteristicilor centrului nostru energetic principal. Centrele de energie sunt următoarele: Divina Compasiune, Divina Manifestare, Divina Ordine, Divina Iubire, Divina Comunicare, Divinul Adevăr, Divina Putere și Divina Înțelepciune.

3) Grupul de suflete din care faceți parte (nu este echivalent cu familia de suflete), care reprezintă grupul dumneavoastră de origine a Sufletului. Totodată, veți afla și caracteristicile Sufletului aferente grupului din care faceți parte – fiecare grup de suflete are o calitate specifică a vibrațiilor. În timp ce noi toți deținem înscrisă în energia noastră cunoaștere/informație energetică diversă, suntem cel mai bine aliniați energetic cu grupul nostru de suflete de origine. Acesta este asociat cu primul loc în care ne-am întrupat după ce a fost creat Sufletul nostru. De exemplu, pe Pământ sunt multe suflete care s-au întrupat pentru prima oară aici, pe această planetă, și nu s-au mai întrupat vreodată în altă parte. Pe de altă parte, mulți dintre voi vor afla că sunt, într-adevăr, vizitatori pe această planetă. Fie și doar această informație este adesea privită ca neprețuită, prin înțelegerea/confirmarea pe care o conferă. 

4) Numărul de vieți trăite și rata vibrației Sufletului, care reflectă nivelul actual de evoluție a conștiinței voastre.

5) Numărul ghizilor spirituali, rolul lor și cum puteți lucra cu ei pentru a crea mai mult din ceea ce doriți. Totodată vom afla dacă există ghizi negativi, de ce au fost angajați și ce rol au.

 6) Starea canalului de alimentare cu energie vitală de la Sursă/Creator, pe care îl reparăm dacă este deteriorat.

7) Numărul asistenților, dacă există, care transportă în Univers intențiile/rugămințile voastre, spre a fi îndeplinite.

8) Lecțiile de viață pe care Sufletul a ales sa le experimenteze în cadrul acestei vieți și procentul din lecții trăit până în prezent. Să cunoaștem ce teme spirituale a ales Sufletul nostru să experimenteze prin intermediul acestei vieți reprezintă una din cele mai prețioase informații, prin faptul că ne oferă o înțelegere de ansamblu profundă a experiențelor trăite până în prezent și în același timp ne oferă posibilitatea de a înțelege, crea și modela conștient noi experiențe de viață.

9) Nivelul de conexiune conștientă și subconștientă cu Sinele Înalt.

Secțiunea II. Blocaje și restricții existente în prezent

1) Fisurile și/sau cicatricile existente în membrana energetică aurie la nivelul chakrelor (dacă există), care vă afectează viața actuală. Acest lucru vă va aduce multe răspunsuri importante și cu această nouă conștientizare puteți să vă vindecați și să vă simțiți în pace cu trecutul, deoarece înțelegeți cum au fost create și cum sunteți împuterniciți să vă schimbați viața.

2) Dacă există entități negative atașate, implanturi (fizice sau eterice), suflete atașate, forme de gând negative atașate, săgeți de mânie, procente de fațete de suflet primite de la alte suflete, procente de fațete de suflet pierdute sau cedate care vă afectează starea de bine. Îndepărtarea acestora, respectiv reîntregirea numărului de fațete de suflet proprii, vă va aduce mult mai multă energie, echilibru și gânduri și sentimente pozitive. Odată ce aceste blocaje sunt îndepărtate din sistemul vostru energetic, vă oferă șansa de a vă reevalua cu adevărat comportamentul și de a înțelege de ce ați acționat sau v-ați simțit într-un anumit mod pe parcursul vieții. După eliminarea acestor blocaje veți simți claritate mentală și veți putea face pașii necesari pentru a vă schimba viața în bine.

3) Dacă există portaluri deschise către alte planuri astrale, vieți trecute, alte rase, universuri paralele, subconștient, călătorii în planuri astrale inferioare, care creează distragere de la experiența actuală.

4) Dacă există contracte nebenefice, jurăminte, pacte, constrângeri, intenții negative, karma negativă nejustificată, conexiuni de compasiune, probleme de memorie a Sufletului care afectează negativ, fiecare în modul său specific, viața dumneavoastră. Îndepărtarea lor se simte ca o greutate imensă ce a fost ridicată, simțind apoi libertatea de a fi cine sunteți cu adevărat, aliniat cu aspectul Sufletului vostru divin.

Ce înseamnă de fapt realinierea și ce se întâmplă efectiv la nivel de Suflet/energie în urma unei sesiuni?

Realinierea constă în readucerea tiparului vibrațional actual al Sufletului, care conține în prezent și acele energii-blocaje identificate în Cronica Akashă, la tiparul său de origine (modelul originar al Sufletului, așa cum a fost creat de către Divinitate la începuturi, pur și nemodificat de alegeri din planul fizic nealiniate cu natura sa divină), reprezentat de tipicul vibrațional al centrului principal de energie și de calitățile vibraționale specifice grupului de suflete de origine.

Cum veți ști dacă ați primit informații corecte?

Așa cum am afirmat anterior, singura dovadă Reală a oricărui lucru este ceea ce simțiți în sufletul vostru. Veți rezona cu informațiile primite și acestea vor avea sens. Se va simți ca și cum piesele de puzzle lipsă tocmai au fost așezate în locul potrivit, permițându-vă să vedeți în mod clar întreaga imagine a vieții. Vă veți simți mișcați în timpul și după discuția noastră.

Schimbări și sincronicități interesante, în funcție de blocajele specifice fiecăruia, au loc în următoarea perioadă de după sesiune, cum ar fi disiparea durerii, îmbunătățirea relațiilor sau încheierea unora dintre acestea (care nu mai sunt conforme cu noul Sine aliniat naturii sale divine, cu calea și scopul cel mai benefic în această viață), atragerea unor conexiuni de suflet, o nouă ofertă de loc de muncă etc.

Alte efecte posibile, în funcție de situație: o eliberare de greutatea sufletească simțită anterior, o eliberare de anumite limitări preluate din exterior sau auto-impuse ce nu vă definesc, o stare de bine, de împăcare cu sine și cu ceilalți, de liniște sufletească, o profundă claritate mentală, o înțelegere a sensului experiențelor de viață trăite până acum, o atenție mai mare asupra alegerilor făcute de acum înainte și față de sufletul vostru, o motivație și o putere mai mare de a merge înainte, o încredere în sine mai mare, non-judecată față de alegerile și calea celorlalți etc. Este necesar, în acest sens, să acordați câteva săptămâni după sesiune, pentru ca recalibrarea energiei să aibă loc.

Investiția pentru această sesiune este de 550 RON.

Procesul de curățare energetică din cadrul acestei metode ne deschide o poartă către schimbare, dar noi trebuie să pășim prin ea.

Faceți un efort conștient și începeți să faceți noi alegeri în acțiunile de zi cu zi care sunt pe deplin aliniate cu sufletul, singura autoritate – autoritatea interioara. Înțelegerea clară a modului în care alegerile din trecut v-au afectat, au creat consecințe nedorite în viața voastră și v-au limitat starea de bine va face ca noile alegeri să fie simțite naturale și ușoare după sesiunea de Realiniere a Sufletului.

Scopul este ca această cunoaștere să vă ajute să faceți noi alegeri pozitive și îmbunătățite, care vă vor aduce satisfacție, fericire și abundență mai mari la nivelul sufletului.