Termeni și condiții

1. Accesul și utilizarea acestui website sunt supuse condițiilor de utilizare expuse în această secțiune și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesând și utilizând site-ul, acceptați, fără limitări, aceste condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile expuse în această secțiune, vă rugăm să nu utilizați site-ul www.ascending-souls.com.

2. Copierea, modificarea, refolosirea, publicarea, reproducerea conținutului sau elementelor website-ului, incluzând fără limitare imagini, texte, aspect, design, este interzisă în conformitate cu nota privind drepturile de autor, care face parte din acești termeni și condiții.

3. Nu este permisă crearea unui link către acest website de pe un alt site sau document fără consimțământul scris obținut în prealabil, al www.ascending-souls.com.

4. Este interzis să folosiți site-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de text sau material ce are caracter amenințător, abuziv, licențios, calomniator, vulgar, obscen, instigator sau orice alt fel de comportament ce s-ar înscrie pe aceeași linie sau care ar putea încălca în vreun mod legea. În asemenea situație, vom coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate să aplice legea și ne vom conforma unor eventuale cereri din partea acestora de a dezvălui identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul site-ului.

5. Orice date cu caracter personal precum: numele, numărul de telefon sau adresa de e-mail pe care o transmiteți pe site prin poșta electronică, prin formularul de contact sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu secțiunea Politica de Confidențialitate a site-ului. Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală.

6. Întreg conținutul acestui site poate fi modificat fără nicio notificare prealabilă și este oferit „ca atare” fără a se oferi nicio garanție de niciun fel, fie aceasta expresă sau implicită.

7. Utilizarea acestui site, a informațiilor și conținutului acestuia este în totalitate pe contul și răspunderea dumneavoastră. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că informațiile, produsele sau serviciile disponibile prin intermediul acestui website îndeplinesc cerințele dumneavoastră. În acest sens, sesiunea de Realiniere a Sufletului nu constituie un sfat medical, prin intermediul acesteia nu se pune un diagnostic medical și nu se oferă consultații sau consiliere cu privire la orice situație medicală. Este responsabilitatea integrală a fiecărei persoane de a căuta îngrijire profesională medicală și consiliere pentru acest tip de situații.

www.ascending-souls.com, deținătorii sau orice parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său. Totodată, nu ne asumăm nicio responsabilitate și nu vom fi răspunzători pentru nicio daună sau viruși care ar putea să vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării site-ului.

8. Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de terțe părți. Aceste link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai dacă veți dori aceasta, nu constituie o recomandare sau o susținere a respectivelor website-uri din partea noastră. Nu controlăm și nu suntem răspunzători pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitatea acestor site-uri. Dacă intrați printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, vă asumați personal riscul.

9. www.ascending-souls.com poate revizui în orice moment și fără notificare prealabilă aceste Condiții de Utilizare prin actualizarea acestora. Pentru a fi la curent cu orice astfel de modificare, vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a lua la cunoștință Condițiile de Utilizare actualizate.